Restaurant

We koken in ons restaurant alleen voor besloten gezelschappen. Het hele restaurant is dan gereserveerd voor jouw groep. Je zit aan een lange tafel en bent altijd welkom om een kijkje te komen nemen in de keuken.
De groepen die bij ons komen zijn uiteenlopend, van families, vrienden en studenten tot politici en zakenmensen. 

Onze keuken richt zich niet specifiek op een land of gebied. Wij koken wat we zelf lekker vinden. Het is een pure, eerlijke keuken. We werken met goede en herkenbare ingrediënten die je in de smaak terug kunt vinden. We maken veel zelf zoals taarten, pasta's, dressings en sauzen. Omdat we geen kant-en-klaarproducten gebruiken weten we precies wat er in een gerecht zit. Dat is gezond, puur, eerlijk en ook heel prettig voor mensen met dieetwensen. We werken zoveel mogelijk met duurzame producten omdat dat lekkerder is en omdat wij ons er beter bij voelen.  

Diner
Van zondag tot en met donderdag koken we 's avonds voor besloten gezelschappen vanaf 14 personen. Op vrijdag en zaterdag is het minimum aantal 22 personen. Voor een viergangendiner inclusief drankjes tot en met de koffie betaal je EUR 45,- per persoon. Als je met minder mensen wilt komen eten, kan dat ook. De prijs per persoon wordt dan iets hoger (zie de prijslijst). Het maximum aantal personen is 40.

We koken één menu voor de hele groep. Iedere maand koken we een ander menu van de maand waarbij we werken met de beste producten van het seizoen. Je kan ook een menu samenstellen uit de menusuggesties. Natuurlijk kun je naast het gekozen menu een lijstje doorgeven met specifieke (di)eetwensen. Voor vegetariërs, zwangere dames, gasten met allergieën en mensen die bepaalde dingen niet lekker vinden bedenken we graag een passend alternatief menu.

Lunch
Overdag kan je komen lunchen. Ook tijdens de lunch is het restaurant uitsluitend voor jouw besloten groep gereserveerd. Het minimum aantal personen voor de lunch is 14. We hebben keuze uit twee soorten lunches. Je kunt kiezen uit een driegangenlunch voor EUR 37,- per persoon, inclusief alle drankjes (wijn, bier, fris tot en met de koffie) of een lunch op schalen. Dan maken we verschillende salades, quiches, kleine broodjes en zelfgebakken zoetigheidjes. Voor deze lunch rekenen we EUR 27,- per persoon (inclusief non-alcoholische drankjes).

High tea
Je kunt ook reserveren voor een high tea. We bakken muffins, brownies, scones en kleine quiches. Ook zorgen we voor een aantal salades en sandwiches. Natuurlijk hebben we heerlijke thee en voor de liefhebbers is er een kopje koffie of een glaasje sap. We rekenen EUR 27,- per persoon voor een high tea (inclusief non-alcoholische drankjes).

Vergaderingen en workshops
We verhuren onze ruimte voor vergaderingen en workshops. We rekenen EUR 75,- zaalhuur per uur inclusief BTW.  

 

De Chefs

Saskia
Ezra
Paulina
Francine
Jolande
Noemi
Lynn
foto's: Arjan Scherpenisse