Wijnen

Onze wijnen kopen we bij Wijnkoperij De Gouden Ton, Willemsparkweg in Amsterdam. Zij verkopen alleen wijnen die zij zelf importeren. Deze uitstekende winkel werkt alleen met kleine producenten die streven naar een zo hoog mogelijke kwaliteit. 

In het restaurant schenken we een witte gascogne 2017 van het domein Cassagnoles. Onze rode huiswijn is een merlot 2017 uit de Languedoc van het huis Valensac.

Vind je het leuk om een glas prosecco te drinken tijdens het aperitief? Dan schenken we spumante Il grigio uit Friuli, gelegen in het noordoosten van Italië. Deze droge mousserende wijn is gemaakt van de Prosecco en Chardonnay druif. EUR 22,50 per fles.

Tegen een meerprijs van EUR 10,- per persoon schenken we een biologische rode wijn en witte wijn van twee beroemde huizen, Heinrich uit Oostenrijk en Alois Lageder uit Noord Italië. De wijn van Alois Lageder is een Pinot Bianco en Heinrich is de cuvée 'Red' gemaakt van St. Laurent en Blaufränkisch.

Wij kunnen een wijnarrangement aanbieden voor een speciale avond. De gespecialiseerde vinologen van De Gouden Ton selecteren dan passende wijnen bij de gerechten die je hebt gekozen. We rekenen EUR 15,- per persoon voor dit op maat gemaakte wijnarrangement.

De Chefs

Saskia
Ezra
Paulina
Francine
Jolande
Noemi
Lynn
foto's: Arjan Scherpenisse